"Your position (you were the rope around my neck) can't save you now (you were the finger on my trigger)"

Νέα κυκλοφορία από τους iLiKETRAiNS. Παρά τη μεγάλη διάρκεια του "Spencer Perceval" (περισσότερο από εννιά λεπτά) και το γεγονός ότι οι στίχοι του αναφέρονται στη δολοφονία ενός πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου ("Σωστά, μαντέψατε. Το όνομά του είναι Spencer Perceval") κατόρθωσαν για ακόμα μία φορά να αγκιστρώσουν πλήρως την προσοχή μου. Είναι αδύνατον να αντισταθείς στην εξαίσια ερμηνεία (ξεχειλίζει πάθος) του Dave Martin, στην αργόσυρτη οικοδόμηση της έντασης, στις κιθαριστικά μελαγχολικές μελωδίες και στο καθαρτήριο φινάλε του. Δε θα θες να τελειώσει. Ένα single που πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσεις ("Η προτροπή σου ήταν περιττή. Το έχω ήδη παραγγείλει.")

iLiKETRAiNS - Spencer Perceval

Ο γιατρός του H2O, του συνέστησε δύο εβδομάδες αποχή από internet και (κυρίως) blogs, μήπως γλιτώσει την εξάρτηση. Ο δικός μου ήταν πιο αυστηρός και μου επέβαλλε τιμωρία (για προσπαθήστε το) ένα μήνα! Οπότε όλα τα παρακάτω τραγούδια προορίζονται για εσάς. Με την ελπίδα να με ξεχάσετε σύντομα και να μπορέσω να αλλάξω τη θεματολογία του blog μου.

65daysofstatic - When we were younger & better ("The desruction of small ideas". Πλημμυρισμένο με περίτεχνα δομημένες συνθέσεις, αλλεπάλληλες ηχητικές επιθέσεις και υποχωρήσεις σε ανύποπτες στιγμές, ηλεκτρονικές παρεμβολές, γοητευτικά λυσσασμένα drums, βιολιά (!), ευωδιές θορύβου, συμμετοχές, ... Το αποτέλεσμα για τρίτη φορά απλά αποκαλυπτικό.)

Eluvium - Indoor swimming at the space station
("Copia". Η ομορφότερη συντροφιά.)

Do make say think - A with living ("You, you're a history in rust". Με κάθε νέα τους δισκογραφική δουλειά πυρπολούν τις αισθήσεις μου με ευτυχία.)

The Twilight sad - I'm taking the train home ("Fourteen autumns & fifteen winters". Η προφορά και το ακορντεόν είναι δύο από τους λόγους που δυσκολεύομαι να αποχωριστώ (πατώντας stop) αυτόν το δίσκο.)

Air formation - I can't remember waking up ("Daylight storms". Μία ευκαιρία. Αυτό χρειάζονται. Θα σε κατακτήσουν.)

Jesu - Stanlow ("Conqueror". Ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.)
Explosions in the sky - What do you go home to? ("All of a sudden I missed everyone". Περίμενα περισσότερα. Οι υποσχέσεις πρέπει να κρατιούνται.)

Grails - Silk road (Ανακάλυψα την ύπαρξή τους πρόσφατα χάρη σε ένα post του M.Hulot. Το "Burning off impurities" δε με έχει ικανοποιήσει. Έχει τα χρονικά περιθώρια ακόμα να το πετύχει.)

Logh - Saturday nightmares ("North". Πιάνο και ακουστικές κιθάρες. Η καινούργια τους αγάπη.)

Και φινάλε με το τραγούδι που μου αρέσει περισσότερο από το "Sky blue sky".


"On and on and on we'll stay together
On and on and on...
One today we'll disappear together in a dream"

On rotation

Follow their traces