"This is my last goodbye where all our dreams fall apart, where my heart comes undone, where my love fails you, where all our memories can't save us"

Η δισκογραφική συνάντηση του Freddy Ruppert (This song is a mess but so am I) με τους Jamie Stewart (Xiu Xiu) και Nika Roza Danilova (Zola Jesus), δηλαδή ο κόσμος των Former ghosts είναι εφιαλτικά δραματικός και αινιγματικός. Οι στίχοι διαθέτουν ένα ποιητικό άγγιγμα και αφορούν γεγονότα που συμβαίνουν και καθορίζουν τη ζωή, όπως η αγάπη, ο θάνατος, οι επιθυμίες, οι στιγμές πόνου, ο θυμός, η απελπισία. Αψηφώντας τις εκφραστικές συμβάσεις, η πειραματική pop τους με επιρροές από τη δεκαετία του '80 γεφυρώνει καινοτόμα πλήθος ιδεών, απρόσμενες ενορχηστρώσεις, ηλεκτρονικά επεξεργασμένους και παραμορφωμένους ήχους, synthesizers και προγραμματισμένα beats, τα οποία αλωνίζουν στο παρασκήνιο, drum machine και ρυθμικά κρουστά, παθιασμένες ερμηνείες, στοιχειωμένους ψιθύρους και μουρμουρητά. Ένα μελωδικό χάος που τιθασεύεται με επιδεξιότητα και την τάση για πρωτοπορία διάχυτη σε κάθε τραγούδι.
Το "Fleurs" μοιάζει με σκοτεινό λάκκο που ξεχειλίζει συγκινήσεις, με παραισθησιογόνο που σου προκαλεί μία έντονη συναισθηματική εμπειρία.

On rotation

Follow their traces